“Seara designerilor” la Grand Mall Satu Mare

Eleganţă, stil şi frumuseţe învăluite în areola misterului feminin ieri, 25 noiembrie, la “Seara designerilor” organizată în incinta Grand Mall Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 19.00.

Cinci designeri şi-au prezentat ieri colecţiile în cadrul unui eveniment “care îşi propune să devină un loc de întâlnire dintre designerii autohtoni şi posibilii lor clienţi, firme textile interesate să-şi dezvolte propriile colecţii sau persoane private dornice să poarte piese vestimentare create de aceştia. “Seara designerilor” îşi propune să devină un reper al modei sătmărene, care an de an să prezinte publicului interesat noi generaţii de designeri şi colecţiile lor, aducând în acelaşi context creatori de modă consacraţi şi tineri designeri”, a precizat în deschiderea evenimentului, creatorul de modă, Alena Ignătescu.

Colecţia vestimentară “Echo” gândită de Zita Pop, “Cupola lumii” creată de Alena Ignătescu, apoi colecţia “No Fear” a Georgiei Ciontoş, culorile vii din vestimentaţia creată de Codruţa Paul-Trifu (Incandescent) şi “Contraste”-le propuse pentru această seară de Zsolt Popa, sunt cele cinci “lumi” de culoare şi eleganţă în care spectatorii au fost chemaţi pentru un scurt periplu de designerii acestei seri. Vestimentaţia celor cinci creatori de modă au fost prezentate de manechinele de la Gaby’s Models.

La finalul prezentării de modă cei prezenţi au fost invitaţi să vizioneze şi o expoziţie de fotografii, creaţiile artistului Radu Mihalca.

Un Comentariu la "“Seara designerilor” la Grand Mall Satu Mare"

  1. Pingback: Review: Seara designerilor la Satu Mare! « Sunshine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.