Moş Crăciun a invadat magazinele!


Din pluş sau din ciocolată, mic, mare şi uriaş, cu sacul sau chiar cu căsuţa în spate, pe sanie sau pe schiuri, în braţe cu globuri din plastic în care ninge feeric, împreună cu celebrul ren Rudi sau pregătit să fie atârnat de balcoane sau geamuri, Moş Crăciun a poposit deja pe rafturile magazinelor din Satu Mare, de la cele de cartier, până la librării şi supermarketuri.

Pe lângă că semnalează apropierea sărbătorilor de iarnă, prezenţa lui Moş Crăciun în magazine este înainte de toate o invitaţie pentru sătmăreni de-a alege din timp cadourile pentru cei mici şi cei mari şi, ţinând cont de varietatea ofertei, doar consistenţa portofelului este cea care poate influenţa preferinţele.

Vânzătoarele sunt convinse că, deşi mai toată lumea se plânge că nu are bani, alegerile vor fi influenţate în primul rând de aparţiile noi şi de cât de mult a evoluat Moş Crăciun de anul trecut din punct de vedere tehnic şi estetic. Ca atare, este de aşteptat ca preferinţele cumpărătorilor să se îndrepte înspre moşii care cântă şi dansează, dar şi înspre Crăciuniţele din porţelan, cochet îmbrăcate. Pentru cei ce doresc să fie romantici şi în seara de Crăciun, pe rafturile magazinelor se găsesc lumânări parfumate adaptate evenimentului ca şi culoare şi formă.

Scrie un comentariu