Românii și maghiarii au învățat cum să-și vândă mai bine marfa

Proiectul ”BEPTRA” destinat IMM-urilor a ajuns la sfârșit. Rezultastele obținute în urma implementării acestuia va avea loc marți, 29 noiembrie, la Hotelul Central din Nyiregyhaza.

Camera de Comerț și Industrie Satu Mare împreună cu Camera de Comerț și Industrie a județului Szabolcs-Szatmár-Bereg a implementat proiectul ”Bune practici – instruirea profesională a IMM-urilor”, finanțat prin Programul de Cooperare Teritorială Hu-Ro.

În cadrul proiectului au fost organizate cinci traininguri speciale pentru IMM-uri, patru în Ungaria și unul in România. Tematica fiecărui training a avut drept scop să învețe participanții cu privire la noile metode și tehnici în domeniul vânzărilor. Tematica celor cinci traininguri desfășurate a fost: comerț, industrie alimentară, construcții, turism și dezvoltarea resurselor umane. În cadrul sesiunilor de training au participat în total 50 de participanți maghiari și 50 de participanți români, reprezentanți ai IMM-urilor din domeniul specific al fiecărui training. Durata fiecărui training a fost de 16 ore, pe parcursul desfășurării acestuia, participanții au dobândit cunoștințe noi în domenii relevante activității pe care o desfășoară și totodată au avut posibilitate de a învăța din experiența celorlalți participanți, dobândind astfel cunoștințe de bune practici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.