A lovit un pieton mergând cu spatele

În cursul serii trecute, 22 noiembrie a.c., la ora 22.30, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Unitatea Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare a fost internat un bărbat de 35 de ani, având vătămări specifice unui accident rutier.

Poliţiştii rutieri au demarat cercetările în cauză, concluzionând că în data de 15 noiembrie.a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul a fost accidentat de un autoturism pe Aleea Mirceşti din municipiul Satu Mare. A fost identificat şi conducătorul auto, Attila K., de 50 de ani, din Satu Mare, stabilindu-se că acesta a acroşat victima în timpul efectuării, fără asigurare prealabilă, a unei manevre de mers înapoi. Şoferul nu a sesizat Poliţia cu privire la evenimentul rutier petrecut, părăsind locul accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie, faptă prevăzută ca infracţiune de Codul Rutier.

Având în vederea faptul că victima accidentului, Doru G., a suferit leziuni grave, conducătorul auto este cercetat sub aspectul comiterii a două infracţiuni : vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului fără a avea în acest sens încuviinţarea organelor de poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.