Pictorial Laura Bota

Medic stomatolog, om politic, mamă și … o femeie care se știe frumoasă, aureolată de o seninătate care te lasă fără cuvinte este ceea ce răzbate din pictorialul a cărui personaj principal este președintele Organizației municipale Satu Mare a Partidului Democrat Liberal, dr. Laura Bota.

Se simte extrem de bine în lumina reflectoarelor și … știe să pozeze, exprimând feminitate, sensibilitate, frumusețe și seninătate. Decorul, alcătuit din ruinele unui castel medieval nu face decât să accentueze misterul feminin, făcând pelicula fotografului să eternizeze clipele ce se vor trecătoare.

”De mai mulți ani de zile sunt imaginea Casei de Modă ”Real Lux” din Satu Mare. Pictorialul l-am făcut acum, deoarece acum am simțit că e momentul. Pozele au fost făcute la ruinele castelului medieval de la Medieșu Aurit. De altfel, nu toate ținutele din pictorial sunt de la ”Real Lux”. Am o fotografie cu o rochie de mireasă argintie care este creația ”Inedit” Satu Mare. Ce exprimă acest pictorial? În primul rând, seninătate. Seninătatea și frumusețea se reflectă pe chipul unei femei din armonia și echilibrul vieții de zi cu zi, liniștea pe care ți-o oferă viața de familie. În acest pictorial nu e vorba doar de aspectul fizic, ci și de frumusețea și atitudinea pozitivă care se reflectă în imaginea exterioară. Pentru a avea un aspect plăcut, e nevoie de rigurozitate și disciplină, emanate de motivația de a fi frumoasă și naturală, cu dorința de a îmbunătăți ceea ce am primit în dotare fiecare”, spune dr. Laura Bota.

16 Comentarii la "Pictorial Laura Bota"

 1. antonia   23 noiembrie 2011 at 12:21 am

  UAUUUUUUUUUU splendide poze……

  Răspunde
 2. Dan   23 noiembrie 2011 at 3:05 am

  Super pozele. Nu prea imi plac PDL-istii dar pentru Laura Bota fac o exceptie.

  Răspunde
 3. Dorel   23 noiembrie 2011 at 3:16 am

  Super!

  Răspunde
 4. tomy   23 noiembrie 2011 at 3:20 am

  Udrea de Satu Mare!

  Răspunde
 5. Maria   23 noiembrie 2011 at 3:21 am

  Bravo Laura!

  Răspunde
 6. Gabi   23 noiembrie 2011 at 11:48 am

  Nice.

  Răspunde
 7. ocsi   23 noiembrie 2011 at 4:22 pm

  pacat ca PD-L nu este la acest nivel.

  Răspunde
 8. Alex   23 noiembrie 2011 at 4:33 pm

  frumos pictorial…

  Răspunde
 9. dodi   23 noiembrie 2011 at 8:40 pm

  casa de moda real lux in satu mare? saraca femeie ii imaginea croitoresei ei…

  Răspunde
 10. cunoscator   23 noiembrie 2011 at 11:47 pm

  cine e fotogaful , cine e fotograful ? in realitate arata cu 20 de ani mai batrana

  Răspunde
 11. marci   23 noiembrie 2011 at 11:59 pm

  ati aparut in direct la Realitatea d-na Bota , nu stiti ce vreti de la viata …meseria de medic nu va satisface cerintele mai ales ca lasa de dorit cunostintele d-voastra de stomatologie . Pictorialele sexy sunt ok , dar nu pt o dama la 40 de ani , oricum pozele sunt super rectificate. …ps sa mai luati si Dex-ul in mana sau din cauza emotiei nu ati mai avut cuvinte .

  In rest pana PDL ul e in floare , nici in …. nu va doare .

  Răspunde
 12. maria   24 noiembrie 2011 at 12:48 am

  multi frustrati, dimineata am sesizat o avalansa de clienti la spa-urile cosmetice se zvonea ca e epidemie de micoza datorata stresului si debalansari anticorpiilor din organism a frustratilor care isi dau cu parere la persoane pe care nu le cunosc sau chiar sunt frustrati datorita propriilor aspecte negative @marci, care parte cu dex-ul nu ai inteles-o ? eu personal o cunosc pe laura bota arata splendid asa ca shhhhhhhhhh, se aude rontaitul de unghi.

  Răspunde
 13. vasile   24 noiembrie 2011 at 1:25 am

  cu siguranta. si ca majoritatea romanilor, va e mai usor sa faceti un comentariu negativ (hai sa nu spun rautacios), decat unul obiectiv (pe care oricum nu-l puteti emite, atata timp cat nu cunoaqsteti persoana). Va doresc o seara placuta.

  Răspunde
 14. Octogenaru   24 noiembrie 2011 at 3:01 pm

  Din ciclul " Țara arde baba se piaptănă" sau ma rog e gata coafata.

  Credeam ca astia de la Real Lux sunt Casa de moda nu Institut National de Gerontologie.

  Da mie imi place, ca stiti vorba aia: Găina bătrână face zama bună!!!

  Răspunde
 15. leo   25 noiembrie 2011 at 1:27 am

  Cand esti si femeie, ai si cariera, mai esti si prezentabila …..e greu de suportat…pt.prea multi din cei din jur, se pare.De ce nu isi vede fiecare de viata lui?vorbesc tot cei care stau pe margine, care nu au curaj sa se implice.E atat de usor sa judeci, sa critici….desi eu nu vad rostul.Haideti sa fim mai buni si toleranti unii cu altii.Curaj, Laura nu sta in umbra pt.ca e plina lumea de anonimi.

  Răspunde
 16. cris   26 noiembrie 2011 at 2:26 am

  it makes me puke 🙂

  Răspunde

Scrie un comentariu