Tâlhărie la farmacia de lângă Agenţia TAROM

Farmacia de lângă Agenţia TAROM din Piaţa 25 Octombrie a fost jefuită astăzi, 21 noiembrie, de către un bărbat cu capul acoperit cu o glugă. Tâlhăria a avut loc cu câteva minute înainte de ora 17.00.

Potrivit oamenilor legii acesta era neînarmat. A intrat în farmacie şi a ameninţat personalul cu moartea dacă nu-i dau toţi banii din casa de marcat. Văzând că nu-i încotro, farmacistele i-au dat toată suma încasată, aproximativ 500 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea „până în momentul de faţă (ora 17.55) nu există nici o persoană identificată. Colegii sunt la faţa locului şi investighează cazul”.

UPDATE:

Cu toate că există zvonuri care vorbesc despre audierea unui suspect în cazul tâlhăriei de la farmacia din Centrul Nou, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea, nu confirmă acest lucru. „Deşi se vorbeşte despre un suspect care a fost audiat, eu nu confirm acest lucru. Tot ceea ce pot să vă spun este că făptuitorul este un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 şi 33 de ani iar în momentul când a comis tâlhăria era îmbrăcat într-o jachetă gri cu glugă. A ameninţat farmacistele cu moartea dacă nu îi dau banii, spunând că nu-i este frică de nimic deoarece el a mai făcut puşcărie. Apoi a luat banii şi a părăsit locul faptei. Primi care au ajuns la faţa locului au fost cei de la firma de securitate. Ei sunt cei care au anunţat Poliţia. Însă, repet, până în momentul de faţă nu există niciun suspect identificat şi audiat de poliţişti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.