Am învins timişorencele! CSM Satu Mare – Danzio Timişoara: 58-50

Elevele lui Dan Fleşeriu pot să spună că au luptat pe viaţă şi pe moarte pentru a învinge marea rivală, Danzio Timişoara. Meciul a avut loc ieri, 20 noiembrie, de la ora 16.00, în sala de sport a LPS Satu Mare.

Nervi întinşi la maxim şi multe ocazii ratate în meciul de astăzi dintre CSM Satu Mare şi Danzio Timişoara, în cadrul Diviziei A la baschet feminin. Timişorencele au luptat până în ultima clipă lăsându-se greu învinse de către baschetbalistele noastre.
Cu toate că fetele noastre au avut un început cât se poate de promiţător conducând detaşat echipa adeversă, la finalul primului sfert de joc tabela de marcaj arăta scorul de 19 la 21 în favoarea oaspeţilor. Minutele celui de-al doilea sfert s-au scurs în favoarea CSM-ului, reuşind ca să preia conducerea. La pauză scorul era de 36 la 29 pentru elevele lui Fleşeriu.

În cel de-al treilea sfert de joc timişorencele s-au apropiat foarte mult la puncte de CSM, iar la finalul celor zece minute de joc scorul era de 44 la 43 pentru sătmărence. Cu toate că balanţa putea să încline în favoarea oricăreia dintre echipe, elevele lui Dan Fleşeriu nu şi-au pierdut speranţa în victorie. Ultimul sfert a fost unul extrem de alert sportivele aruncându-se în luptă cu toată forţa. Joc alert şi nervi întinşi la maxim, cam aşa s-ar putea caracteriza ultimele minute de joc al partidei. După o luptă cu adversarii dar şi cu minutele ce se scurgeau cu o rapiditate uluitoare, sătmărencele au reuşit să învingă Danzio Timişoara cu scorul de 58 la 50.

În etapa următoare CSM Satu Mare se va deplasa la Târgu Mureş, unde va juca cu Nova Vita. “Ne aşteaptă un meci greu la Târgu Mureş, cum de altfel şi celelalte două pe care le vom juca în deplasare. Victoria de astăzi este cât se poate de binevenită. Am avut un meci greu dar am reuşit să învingem”, a declarat la finalul partidei, Dan Fleşeriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.