A ciuruit câinele vecinului

”Și se jură că nu fură/ Dar l-am prins cu …” găina-n gură. Este povestea unui bărbat din Drăgușeni care văzând că îi tot lipsesc orătăniile din coteț, a stat la pândă să pună mâna pe ”hoț”.

Nu a trecut mult și Gheorghe P. a elucidat misterul care, zile la rând îi tot dădea bătăi de cap. Mai mult decât atât, a pus mâna pe ”hoțul mâncăcios”, împușcând potaia chiar în curtea casei sale. Însă, acum omul are de-a face cu legea. Se pare că fapta sa nu va rămâne nepedepsită, deoarece polițiștii au și deschis o anchetă pe numele bărbatului de 39 de ani.

Din primele cercetări reiese că bărbatul deținea în mod legal arma cu care a împușcat câinele. Cu toate acestea polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de uz de armă neletală fără drept. Totodată, bărbatul se face vinovat și pentru comiterea infracțiunii de cruzimi asupra animalelor, arma deținută fiind ridicată în vederea expertizării.

Un Comentariu la "A ciuruit câinele vecinului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.