A fugit de la locul accidentului

În cursul serii trecute, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean a fost internată o femeie de 59 de ani, având vătămări provocate în urma unui accident rutier.

Poliţiştii rutieri au demarat cercetările în cauză, concluzionând că în ziua pecedentă, 16 noiembrie.a.c., în jurul orei 14.00, femeia a fost accidentată de un autoturism la intersecţia Străzilor Odoreului şi Cezar Boliac. A fost identificat şi conducătorul auto, Vasile B., de 52 de ani, din Satu Mare, stabilindu-se că acesta a acroşat victima în timpul efectuării, fără asigurare prealabilă, a unei manevre de mers înapoi. Bărbatul nu a sesizat Poliţia cu privire la evenimentul rutier petrecut, părăsind locul accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie, faptă prevăzută ca infracţiune de Codul Rutier.

În consecinţă, având în vedere că femeia accidentată a suferit leziuni grave – fractură de bazin – conducătorul auto este cercetat sub aspectul comiterii a două infracţiuni : vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului fără a avea în acest sens încuviinţarea organelor de poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.