Copiii de la Grădinița ”Draga mea” sunt așteptați la bibliotecă

Secția de împrumut pentru copii din cadrul Bibliotecii Județene (BJ) Satu Mare, organizează joi, 17 noiembrie, un program dedicat copiilor de vârstă preșcolară de la Grădinița ”Draga mea” din municipiul Satu Mare.

Programul se va desfășura în cadrul Centrului de Resurse, Educație și Dezvoltare (CRED), cu începere de la ora 10.00, în sala festivă a grădiniței, situată la parterul clădirii de pe strada Lucian Blaga, nr. 19A și reprezintă prima activitate comună din cadrul unui proiect educațional semnat de către cele două instituții. ”Colaborarea pe care o avem cu BJ Satu Mare este una îndelungată și frumoasă. Activitățile comune pe care le-am desfășurat împreună, cu diverse ocazii, s-au dovedit a fi benefice pentru copii, pentru familiile lor și pentru bibliotecă, fapt pentru care am decis să reînnoim contractul de colaborare pentru următorii patru ani”, a declarat Delia Cavași, directorul Grădiniței ”Draga mea”.

Bibliotecarele Secției de împrumut pentru copii vor lectura pentru micuții grădinari povești și basme, iar cei mai îndrăgiți eroi vor fi prezenți într-o ”Paradă a personajelor preferate”, prezentare în PowerPoint. Copiii se vor putea bucura de magia cărților specifice vârstei lor prin prezența unei expoziții tematice. La program vor participa copii din grupele pregătitoare, mijlocie și mică, îndrumați de educatoarele Mariana Andor, Mariana Farcău, Doina Lung, Delia Cavași, Salostica Lung, Viorica Șimonca și Cecilia Dobra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.