Și-a înjunghiat soțul în burtă

Sătulă să-și mai vadă bărbatul mahmur, o femeie de 40 de ani din Gherța Mică a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat soțul în abdomen. Incidentul a avut loc duminică, 13 noiembrie, în jurul orei 18.15. Polițiștii Secției 8 Gherța Mică au fost sesizați cu privire la acest caz prin intermediul apelului de urgență ”112”.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că neînțelegerile dintre cei doi soţi au pornit de la consumul de băuturi alcoolice, degenerând apoi în violențe. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice şi-a ameninţat soţia, a înjurat-o şi chiar a intenţionat să o lovească cu un lighean din metal. Însă nevasta a fost mai rapidă, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen.
Bărbatul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Satu Mare, urmând ca în funcţie de concluziile medicilor legişti şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate, să se procedeze la corecta încadrare juridică a faptei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.