CSM Satu Mare învinge fără probleme Sepsi Sfântu Gheorghe

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au „zdrobit” astăzi, 13 noiembrie, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Confruntarea a avut loc de la ora 16.00, în sala de sport a LPS Satu Mare.

Elevele lui Dan Fleşeriu s-au impus fără probleme în faţa fetelor de la Sepsi. Baschetbalistele noastre au preluat conducerea încă din primele minute de joc şi nu au mai lăsat-o din mână năucind orice speranţă de victorie a adversarelor. La sfârşitul primului sfert de joc tabela de marcaj arăta scorul de 28 la 14 în favoarea sătmărencelor. Fetele noastre au dominat şi cel de-al doilea sfert, iar scorul la pauză a fost de 52 la 29 pentru CSM Satu Mare.

Sepsi Sf. Gheorghe nu a reuşit să se apropie la puncte de baschetbalistele noastre nici în cel de-al treilea sfert de joc. Diferenţa de 41 de puncte dintre cele două echipe este destul de grăitoare. Înainte de ultimul sfert, scorul era de 76 la 35 pentru CSM Satu Mare. Cum era de aşteptat baschetbalistele de la Sepsi nu au reuşit să reducă din diferenţă nici în ultimele zece minute a întâlnirii. La finalul meciului tabela de marcaj arăta CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe: 91 – 53.

Miercuri, 16 noiembrie, CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj. Meciul va avea loc de la ora 17.00.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.