A furat 31 de Pet-uri de bere

In cursul serii de marţi, 8 noiembrie a.c, în jurul orei 21,30 o patrulă de jandarmi, aflându-se în misiune de patrulare în zona Pieţei Romane în apropierea Liceului Economic a sesizat că o persoană de sex masculin de aproximativ 40 de ani este agitată şi are un comportament nefiresc în timp ce transporta pe bicicletă bagaje voluminoase. Oamenii legii au trecut la oprirea şi legitimarea acestuia.

Extinzând cercertările, jandarmii au găsit asupra acestuia 31 de peturi de câte 2 litri de bere fiecare, pe care acesta le sustrase de la fabrica la care era angajat. Prejudiciul în valoare de 97,60 lei a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate. Identificând bărbatul, oamenii legii au stabilit că acesta este Ioan S. în vârstă de 43 ani din Satu Mare.

Jandarmii i-au întocmit lui Ioan S. actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.