Lapte din Săcălaz -Timiș pentru copiii și școlarii din Satu Mare


La Primăria Satu Mare au fost finalizate în sfârșit procedurile de desemnare a firmelor care vor furniza laptele și cornul guvernamentale pentru elevii și preșcolarii din municipiu. Este vorba despre laptele și cornul de care vor beneficia în anul școlar 2011-2012 elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi privat cu program normal de patru ore.

Organizată cu întârziere, deschiderea ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de furnizare şi distribuire a produselor lactate şi de panificaţie, a avut loc în data de 13 octombrie. În data de 4 noiembrie, au fost desemnate firmele câștigătoare, dar până ca laptele și cornul să ajungă la preșcolari și elevii din clasele mici, mai trebuie așteptat până după data de 16 noiembrie, când, potrivit viceprimarului Kereskenyi Gabor, este prevăzută semnarea contractelor.

Pentru primul lot, privind furnizarea şi distribuirea produselor lactate, au fost depuse două oferte, iar câștigătoare a fost declarată SC Simultan Food 2011 SRL, din Săcălaz, județul Timiș, cu o valoare de 1.032.653 lei – plus TVA. Pentru cel de-al doilea lot, privind furnizarea produselor de panificație, au fost depuse patru oferte, iar câștigătoare a fost declarată SC Mircea Blaga SRL Satu Mare, cu o valoare de 287.123 lei – plus TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.