Am pierdut pe muchie, meciul cu CST Alexandria

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut ieri, 5 noiembrie, pe teren propriu în faţa CST Alexandria cu scorul de 66 la 69. Meciul a avut loc de la ora 18:00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

Fortuna se pare că nu a fost de partea baschetbalistelor noastre care cu toate eforturile depuse au pierdut acasă în faţa Alexandriei. După primele zece minute de joc oaspeţii s-au distanţat de jucătoarele noastre la o diferenţă de zece puncte. La finalul primului sfert de joc tabela de marcaj arăta scorul de 10 la 20, în favoarea CST Alexandria.

Şansele au renăscut în al doilea sfert pe care fetele noastre l-au câştigat cu scorul de 23 la 17. Cu toate că jocul sătmărencelor a devenit mult mai echilibrat, diferenţa de scor din primul sfert şi-a pus amprenta pe rezultatul final al partidei. Chiar dacă repriza a treia le-a revenit tot sătmărencelor (19-11), oaspeţii au forţat nota pe final, înregistrând în ultima pătrime a partidei scorul de 14 la 21. Astfel că, rezultatul final a avantajat baschetbalistele de la CST Alexandria, care pleacă acasă cu o victorie, lăsându-ne gustul amar al unei înfrângeri … pe teren propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.