Jandarmeria donează sânge pentru România

56 de jandarmi și-au luat inima în dinți și au trecut astăzi, 1 noiembrie, pragul centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) din Satu Mare pentru a dona sânge. Acestora li s-au alăturat zece membri ai Regiunii 3 Satu Mare IPA dar şi șapte poliţişti locali în frunte cu șeful lor, Florian Găzdac.

Jandarmii s-au prezentat de dimineață la CTS însoţiţi de membrii familiilor lor, dar şi de prieteni şi cunoscuţi. Tuturor li s-au alăturat sătmăreni care au răspuns şi ei campaniei de donare de sânge. Conştienţi de nevoile semenilor lor, jandarmii au ales să renunţe la câteva bonuri valorice din cele primite, pentru a face o donaţie unui copil aflat în suferinţă.

În următoarele trei zile, ceilalţi voluntari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare, împreună cu partenerii lor, angajaţi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS), Poliţişti locali şi membri ai Regiunii 3 Satu Mare IPA vor continua campania de donare de sânge, organizată la nivelul Jandarmeriei, conştienţi fiind de faptul că ”dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.
Camapania ”Jandarmeria donează sânge pentru România” se va încheia vineri, 4 noiembrie, dată până la care toţi cei înscrişi pe listele de voluntariat se vor deplasa la CTS Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.