Fomiștii de la VIP

Încurajați de numeroasele critici aduse de ziarul nostru taximetriștilor de la VIP, tot mai mulți cititori ne-au contactat pentru a-și exprima nemulțumirea și revolta față de practicile acestora. Pe lângă putoarea a mulți dintre draivări, care se pare că ajung să se spele numai când plouă, și habarnismul privind cunoașterea orașului, una dintre practicile de-a dreptul scandaloase este pornirea aparatului de taxat imediat după ce taximetrul oprește la adresa unde este solicitat, ca atare înainte de-a apuca bietul client să-și așeze dosul în scaunele cu tapiseria slinoasă. Întrebați ce-i motivează să fure pe față, cum s-ar zice, draivărilor li se rupe în bascheți, mulțumindu-se să ridice din umeri și să rânjească obraznici. Răspunsul e simplu: foamea în gât! Drept antidot le recomandăm ca, în loc să se preteze la ciupeli de rahat, ar trebui să fie atenți la comenzile primite de la dispecerat, în loc să stea buluc în stații, la bârfe despre fotbal și curve.

4 Comentarii la "Fomiștii de la VIP"

 1. paul   25 octombrie 2011 at 12:32 am

  Daca fapta a fost constatata de stela tudor, atunci nu ne miram ca i-a luat mult pana sa-si mute curul din masina…

  Răspunde
 2. diana   25 octombrie 2011 at 2:04 am

  e adevarat..inafara faptului ca sunt niste nespalati mai sunt si tarani pe deasupra…degeaba,se vede diferenta dintre cei de la Prima taxi si cei de la VIP.

  Răspunde
 3. natalia   25 octombrie 2011 at 2:32 am

  cel mai fain e dispeceratu',care-ti tranteste un "trei minute",fara sa aiba confirmare de la drivari,si stai 5-10 minute,dupa care mai suni si iti spune ca ala nu-ti gaseste adresa si sa "aveti rabdare".apoi o pornesti pe jos pana la prima statie de taxi,te urci intr-un VIP si asculti prin statie,ca "ala" mai rataceste si acum sa-ti gaseasca casa.

  Răspunde
 4. Ion   23 noiembrie 2013 at 12:26 am

  Dada si cel mai frumos e cand faci comanada la aia cu cravata in carpati si la ora 1 noapteasi ti se spune ca sa suni mai tarziu ca pe moment nu au masina … Eventual ar trebui sa suni si la cfr sa spui sa anuleze trenul pe mai tarziu …. Lasati prostiile si ganditiva ca o firma de 400 de masini o sa ofere sericii mai eficiente si utile decat una de 150 de masini cu tot cu soferul ala cu camasa albastra care la 1 noaptea nu munceste si din cauza caruia poti pierde trenul la fel cum am patit eu

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.