Suntem cei mai buni! Olimpia Satu Mare – Gloria II Bistriţa 2-0

Aşa cum era de aşteptat Olimpia Satu Mare a bătut astăzi, 22 octombrie, pe teren propriu Gloria II Bistriţa, cu scorul de 2-0. Întâlnirea a avut loc de la ora 15.00.

Bistriţenii nu au reuşit să creeze probleme galben-albaştrilor care au jucat aşa cum era de aşteptat de la cei care se află în fruntea clasamentului. De altfel, în sezonul acestui an, pe teren propriu, băieţii lui Tibi Csik s-au dovedit imbatabili. Adversarii nu au reuşit să „fure” niciun punct în meciurile jucate la Satu Mare. Înainte de întâlnirea de astăzi, Olimpia avea 19 puncte în clasament, de vreme ce Gloria II Bistriţa abia de a reuţit să adune 4 puncte, situându-se astfel, pe locul 16.

După o ocazie extraordinară de gol care putea să deschidă scorul încă din minutul 4 în favoarea echipei fanion a Sătmarului, Sabău nimereşte în poarta bistriţenilor 5 minute mai târziu. Avantajul echipei gazde creşte în minutul 22 când Doboş reuşeşte să înscrie, stabilind scorul final al întâlnirii: Olimpia Satu Mare – Gloria II Bistriţa: 2-0.

Suporterii de la COMMANDO OLI au organizat şi o tombolă în pauza meciului. Cel mai tânăr membru al „commando”-ului, Marco, a fost cel care a extras cele trei bilete câştigătoare. Cei trei suporter au câştigat câte un fular „COMMANDO OLI SATU MARE”.

După meciul de astăzi, Olimpia Satu Mare rămâne în fruntea clasamentului cu 22 de puncte.

Un Comentariu la "Suntem cei mai buni! Olimpia Satu Mare – Gloria II Bistriţa 2-0"

  1. TeO   23 octombrie 2011 at 4:52 am

    Binenteles ca untem buni!Intrebarea e >cat timp dureaza? Pun pariu ca promovam sezonul acesta iar dupa alegeri ne intoarcem inapoi in liga d!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu