Şi-a bătut copilul cu un cablu electric

Poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală s-au sesizat din oficiu referitor la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului de către o tânără de 21 de ani, din satul Dobra, mamă a doi copii de 5 ani, respectiv 1 an jumătate. Poliţiştii au stabilit că băieţelul de 5 ani fusese bătut de mama sa cu un cablu electric, medicii stabilind că leziunile traumatice ce i-au fost cauzate de propria mamă necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Mai mult, în timpul audierilor s-a constatat că femeia şi-a mai lovit copilul în trecut şi cu o curea, motivaţia invocată fiind aceea că băieţelul obişnuia să părăsească locuinţa şi mama a dorit să-l atenţioneze în acest mod.

În cursul zilei de ieri au fost sesizate Autoritatea Tutelară Locală şi Direcţia Judeţeană de asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului – Serviciul Abuzuri, cazul copilaşului agresat fiind adus şi la cunoştinţa acestora.

Faţă de Alina K. poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.