Violatorii fetei de 16 ani, au fost arestați pentru 29 de zile

Nu a ținut prea mult libertatea celor patru violatori: Bogdan Ștefan Rafael, Ionuț Cosmin Popa, Andreas Horvath și Cristian Valerian Săbișan deoarece instanța de judecată a hotărât astăzi, 18 octombrie, trimiterea lor după gratii pentru următoarele 29 de zile.

Mascați, polițiști, rude și lacrimi astăzi pe holurile Tribunalului din Satu Mare. Cu toate că în cursul zilei de joi, 14 octombrie, cei patru tineri au fost reținuți de către polițiști, a doua zi, vineri, 15 octombrie, judecătorii au hotărât cercetarea acestora în libertate cu interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu. Astăzi însă, în urma judecării recursului depus de Parchetul Satu Mare, în urma unei ședințe de aproximativ două ore cei patru tineri au primit mandate de arestare pentru următoarele 29 de zile.

Imediat după terminarea ședinței cei patru infractori au fost urcați de către mascați în dubele Poliției și transportați la arest. ”Bogdan, ai grijă de tine”, se auzea de undeva din micul grup adunat în fața instituției. Apoi, lacrimi. Ce va decide instanța? Rămâne de văzut. Vă vom ține la curent cu evoluția cazului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.