Polițiști bătuți de un șofer violent

După cazul polițistului local de săptămâna trecută care a fost bătut de doi tineri, acum le-a venit rândul altor doi oameni ai legii, de această dată de la Poliția Rutieră să se confrunte cu un tânăr agresiv. Cazul a ajuns în fața procurorilor care efectuează cercetări învinuindu-l pe șofer de ultraj asupra unor polițiști aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Întâmplarea a avut loc luni, 17 octombrie, când un echipaj format din polițiști rutieri a oprit pentru control, în Livada, mașina condusă de Gheorghe C., de 23 de ani din Negrești Oaș. În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au constatat că tânărul nu are dreptul de a șofa după ce acesta a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate.

Drept urmare tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Livada. În acel moment șoferul a devenit agresiv începând să-i lovească și să-i înjure pe cei doi polițiști. Apoi a încercat să se reîntoarcă la mașină și să fugă de la fața locului. În urma loviturilor încasate de către unul dintre polițiști acesta necesită pentru vindecare, conform concluziilor medico-legale, una-două zile de îngrijiri medicale. În cauză cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.