Doi urmăriți au ajuns în ”plasa” polițiștilor de frontieră de la Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit la Petea, sâmbătă, 15 respectiv duminică, 16 octombrie, doi urmăriți generali. Cei doi au fost predați de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Compartimentului Urmăriți al IPJ Satu Mare.

Astfel, sâmbătă în jurul orei 10.00, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în România, călătorind pe jos, Lucian Călin C., 34 de ani, din Lăpuș, județul Maramureș. La controlul de frontieră efectuat pentru intrarea în România lucrătorii noștri au constatat că bărbatul este dat în urmărire generală. Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și șase luni pentru că a săvârșit infracțiuni la regimul circulației.

Un alt caz asemănător a avut loc duminică în jurul orei 18.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Tiberiu Emeric R., în vârstă de 37 de ani, din Vama, județul Satu Mare. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, la controlul de frontieră oamenii legii au constatat că bărbatul este dat în urmărire. Pe numele lui, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Sătmăreanul este condamnat la trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, furt auto, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte pe care le-a comis pe raza județelor Bihor și Maramureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.