CSM Satu Mare învinge Steaua Bucureşti

Un portar greu de învins şi o echipă bine sudată, iată reţeta unei victorii sigure. Cel puţin asta demonstrează rezultatul meciului dintre echipele CSM Satu Mare şi CSA Steaua Bucureşti disputat astăzi, de la ora 16.00 în Sala de sport a LPS Satu Mare de pe strada Ady Endre.

Băieţii noştri au jucat o partidă excelentă obţinând avantajul încă din primele minute de joc. Oaspeţii, în ciuda eliminărilor dictate de către arbitri în defavoarea echipei noastre, nu au reuşit să reducă prea mult din diferenţa de goluri. Scorul a fost deschis încă în primul minut de joc de hanbaliştii CSM-ului. Dacă în minutul 8 minutul scorul era de 4 la 3 în favoarea echipei noastre, CSM Satu Mare a început să se distanţeze tot mai mult de oaspeţi arătându-şi adevărata valoare, impunând un joc alert cu pase sigure şi nu în ultimul rând … goluri în poarta adversă. La finalul primei reprize tabela de marcaj arăta o diferenţă de zece goluri în favoarea CSM Satu Mare (15 la 5).

În ciuda unor ezitări din partea handbaliştilor sătmăreni în cea dea doua repriză de joc, bucureştenii nu au reuşit să se apropie prea mult de echipa noastră. Mai mult decât atât, în minutul 42 scorul era de 21 la 9, în favoarea CSM-ului. Avantajul s-a menţinut până la finalul partidei. După cele 60 de miunute regulamentare de joc, CSM Satu Mare a învins cu scorul de 32 la 23 hanbaliştii de la CSA Steaua Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a VII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.