Cârpeli pe drumul către Sătmărel


SC Tehnic Asist SRL începe de luni, 17 octombrie, executarea unor lucrări de reparaţii curente ale drumului către Sătmărel. Realizarea lucrărilor este prevăzută în trei etape, cu termen de finalizare data de 28 octombrie.

În prima etapă, în zilele de 17, respectiv 18 octombrie, vor fi efectuate lucrări între podul de la biserică şi Căminul Cultural, care vor consta în reprofilare, adaos material şi compactare. În etapa a doua, prevăzută pentru zilele de 18, respectiv 19 octombrie, lucrările vor fi efectuate între Căminul Cultural, km1 + 228, până la porţiunea nou asfaltată, și vor consta în plombare cu split şi compactare, respectiv tăieri acostamente pe partea stângă. În etapa a treia, prevăzută pentru intervalul 24 – 28 octombrie, vor și efectuate lucrări de la porţiunea asfaltată, km2 + 200, până la calea ferată, km5 + 861,20, care vor consta în reprofilări, tăieri acostamente, aport material și compactare.

Reparaţiile sunt efectuate pentru a se realiza condiţii satisfăcătoare traficului pe drumul spre Sătmărel până la începerea lucrărilor de modernizare care vor fi realizate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, secţiunea “Construirea a 10 mii de km de drumuri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.