Am pierdut în faţa campioanei

Greu de învins ar putea să spună, pe bună dreptate, fetele lui Dan Fleşeriu după ce au pierdut în faţa arădencelor cu scorul de 56 la 63. Întâlnirea a avut loc astăzi, 16 octombrie, de la ora 18.30 în Sala de sport a LPS Satu Mare.

După un început destul de ezitant a baschetbalistelor noastre, fetele de la CSM au reuşit să preia conducerea la finalul primului sfert de joc. După zece minute de „luptă” în teren tabela de marcaj arăta scorul de 13 la 10 în favoarea baschetbalistelor noastre.

Sfertul al doilea a început cu un presing din partea arădencelor care până la urmă au reuşit să preia conducerea în minutul 11 de joc (13-14). Cele două echipe au forţat jocul în sfertul al treilea la finalul căruia tabela de marcaj arăta 43 la 42 în favoarea arădencelor. Apoi ultimul sfert de joc a înclinat balanţa definitiv în „ograda” ICIM Arad. Finalul de meci a adus victoria arădencelor cu scorul de 63 la 56 ceea ce nu trebuie să ne dezamăgească deoarece suntem doar la început de campionat. Următoarea „bătălie” se va da pe 19 octombrie, când elevele lui Dan Fleşeriu vor juca în deplasare cu Rapidul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.