Verdict: crimă!

Bătrâna din Baba Novac găsită fără suflare joi, 13 octombrie, a murit în urma loviturilor primite la nivelul capului. Polițiștii au la această oră și un suspect, Iosif Varga, un tânăr de 27 de ani din aceași localitate.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului de către echipa alcătuită din criminaliști, procuror și medicul legist s-a ajuns la concluzia că femeia a fost omorâtă chiar de cel care o ajuta din când în când la treburile casei. Se pare că făptașul a intrat în casa victimei în noaptea de miercuri, 12 octombrie spre joi, 13 octombrie, pe unul dintre geamuri, cu intenția de a o jefui. I-a aplicat femeii mai multe lovituri la nivelul capului și feței până ce a lăsat-o fără suflare, într-o baltă de sânge. Criminalul a furat și cerceii respective lănțișorul bătrânei care au fost găsite ulterior în casa făptașului ascunse într-o pernă. Suspectul a fost reținut de polițiști urmând ca instanța să se pronunțe asupra tragerii la răspundere al acestuia.

UPDATE: Iosif Varga a fost prezentat în cursul zilei de astăzi, 14 octombrie, Tribunalului Satu Mare, judecătorii dispunând arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.