398.000 lei pentru promovarea Stațiunii Balneare Tășnad


Un proiect în valoare de 398.866 lei, este derulat de Consiliul Local al Orașului Tășnad în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5, în vederea dezvoltării și promovării Staţiunii Balneare Tăşnad ca destinaţie turistică. Derularea proiectului a început anul trecut la 1 septembrie, iar durata acestuia este de doi ani.

Potrivit celor declarate de managerul de proiect Ștefan Toga, obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea Staţiunii Balneare Tăşnad într-o destinaţie turistică de calitate, pe baza patrimoniului său natural, care să corespundă standardelor Uniunii Europene privind furnizarea produselor şi serviciilor, precum și realizarea dezvoltării durabile din punct de vedere al mediului sectorului turistic, contribuind astfel la îmbunătăţirea gradului de atractivitate a zonei şi la crearea de noi locuri de muncă. În condițiile în care, valorificarea potenţialului turistic balnear contribuie la creşterea economică a zonei, în prezent cu o competitivitate economică.

În cadrul proiectului este inclusă și o întâlnire cu reprezentanţii industriei turistice şi ai presei, prevăzută pentru intervalul 27 – 28 octombrie a.c. Cu acest prilej, va avea loc prezentarea în mod organizat a Staţiunii Balneare Tăşnad şi a zonei, a posibilităţilor existente, precum și a celor de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.