Cei 4 tineri acuzaţi de viol au scăpat de arestul preventiv

4 tineri sătmăreni: Rafael B., de 21 de ani, Andreas H., de 20 de ani, Ionuţ P., de 19 ani şi George Z., de 20 de ani au fost acuzaţi că miercuri seara au violat o tânără de 16 ani în zona parcului industrial aflat la ieşirea înspre aeroport.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Roxana Cristea „este vorba despre acuze extrem de grave aduse la adresa a patru tineri. Mai precis sunt acuzaţi de lipsire de libertate, perversiuni sexuale şi viol asupra unei tinere de 16 ani”. Potrivit oamenilor legii cei patru făptaşi au răpit-o pe tânără miercuri seara (12 octombrie) şi au supus-o la perversiuni sexuale. „În această seară (13 octombrie), cei patru tineri au fost duşi la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă. Cei patru tineri mai sunt audiaţi şi la această oră. După câte am înţeles în faţa instituţiei s-a adunat un mic grup de oameni. Cei patru suspecţi provin de altfel, din rândurile etniei rome”, a mai ţinut să precizeze Cristea.

Cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor 4 tineri a fost respinsă în această dimineaţă în jurul orei 01:45 astfel încât aceştia vor fi cercetaţi în stare de libertate având totuşi interdicţia de a părăsi localitatea.


Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Cei 4 tineri acuzaţi de viol au scăpat de arestul preventiv"

  1. thorough quotes   20 mai 2017 at 6:43 pm

    I would love to just pick Tilda up and cuddle her whoops sorry i meant coular her lol have you notice ive now got a Goggle accout so you can see my piccy Margaret SC

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.