Polițist rupt în bătaie de doi tineri

Cu toate că au luat la pumni un polițist local și au băgat în spital un biciclist, judecătorii au decis ca Imre T. să stea în arest 5 zile pe când cealaltă haimana, Mircea B. să nu părăsească localitatea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, Roxana Cristea ”cu toate că motivația deciziei îi aparține judecătorului de caz pot să vă spun că s-a luat această hotărâre având în vedere că Imre T. mai are antecedente penale în ceea ce privește violența. De altfel, polițistul a fost atacat și bătut de ambii bărbați de vreme ce biciclistul doar de cel care a ajuns în arest”.
Cele două incidente au avut loc luni, 10 octombrie, în jurul orei 07.00. Cei doi făptași aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele pe polițist provocându-i astfel mai multe leziuni la nivelul membrelor şi a feţei. Potrivit medicilor legişti aceste leziuni necesită pentru vindecare 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.

A luat la pumni și un biciclist

Și cum toate acestea nu ar fi fost destul, Imre T. a tăbărât și peste un biciclist lovindu-l cu pumnul în faţă, până ce l-a băgat în spital cu leziuni la nivelul feței. Potrivit oamenilor legii victima se îndrepta spre locul de muncă.
Având în vedere faptul că în cazul infracţiunii de ultraj urmărirea penală se efectuează în mod obligatoriu de procuror, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, ce a dispus şi reţinerea învinuiţilor. În cursul zilei de azi suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată ce a dispus arestarea pe o durată de 5 zile a lui Imre T., iar faţă de Mircea B. s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.