Lenjerie de pat nouă în spitalele din județ


Serviciile de spălare și curățare a lenjeriei de pat din spitalele din județul Satu Mare sunt scoase la licitație de Consiliul Județean. Licitația deschisă este prevăzută pentru data de 14 octombrie a.c. și vizează încheierea unui acord-cadru cu o durată de 4 ani pentru serviciile de spălătorie și curățătorie uscată a lenjeriei de pat din spitale.

Acordul-cadru urmează a fi încheiat pentru trei loturi incluzând spitalele din județul Satu Mare și prevede obligativitatea efectuării unor categorii de servicii precum primirea lenjeriei la punctele de colectare, sortarea acesteia, spălarea, călcarea, ambalarea și transportarea, respectiv predarea la punctrele de colectare. Cu mențiunea specială că, în prețul pe care îl va achita Spitalul Județean pentru aceste servicii, prestatorul are obligația să asigure gratuit lenjeria de pat și husele impermeabile.

Valoarea totală estimată, fără TVA, pentru prestarea serviciilor pentru cele trei loturi este de 5.805.600 lei, din care între 3.012.000 – 3.614.400 lei, pentru primul lot – incluzând Spitalul Nou și Spitalul Vechi, respectiv Secția de Boli Infecțioase din Satu Mare și Secția Externă din Tășnad, între 168.000 – 214.000 lei pentru lotul II – incluzând Spitalele TBC din Satu Mare și Bixad, și între 1.644.000 – 1.972.800 lei pentru lotul III – incluzând Spitalul Orășenesc Negrești Oaș.

2 Comentarii la "Lenjerie de pat nouă în spitalele din județ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.