Zilele Medicale Sătmărene, ediția a VIII-a


Sala de conferințe a restaurantului “Select” din Satu Mare va găzdui, în perioada 6 – 8 octombrie, cea de-a VIII-a ediție a Zilelor Medicale Sătmărene. Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor și Asociaţia Medicilor de Familie din Satu Mare, în parteneriat cu Universitatea din Tel Aviv – Israel, Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti – Facultatea de Medicină şi Medicină Dentară și Colegiul Medicilor Dentişti din Satu Mare.

Preşedintele de onoare al manifestării va fi Conf. Univ. Dr. Minerva Ghinescu de la Facultatea de Medicină şi Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” – Bucureşti, iar coordonatorul tematic – Prof. Univ. Dr. Rumelia Koren de la Universitatea din Tel Aviv.

Între temele ce vor fi dezbătute cu prilejul ediției din acest an a Zilelor Medicale Sătmărene se află reconstrucţia defectelor de părţi moi la nivelul genunchiului cu lambou pe perforante, chirurgia estetică a nasului – noi perspective, diagnosticul sindromului vestibular periferic, rolul medicului de familie în diagnosticarea şi tratarea Bolii Venoase Cronice, chirurgia obezităţii – inel gastric ajustabil (banding gastric) montat pe cale laparoscopică, importanţa abordării metabolice în boala cardiacă ischemică, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.