Un camion plin cu butelii s-a răsturnat la Dorolț

Un accident care a avut loc astăzi, 4 octombrie, la Dorolț era cât pe ce să se transforme într-o tragedie de proporții. Una dintre cele două camioane implicate în accident era încărcată cu butelii existând astfel, pericolul unei explozii de proporții.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, Roxana Cristea, cel care se face vinovat de incident este ”șoferul unei autoutilitare din Cluj care, nepăstrând distanța corespunzătoare în mers a intrat în spatele unui alt camion care circula în fața sa, cu număr de înmatriculare de Bihor. Acesta din urmă era încărcat cu butelii de aragaz. În urma impactului camionul cu butelii s-a răsturnat în afara părții carosabile însă nu s-au produs decât pagube materiale”.

Având în vedere pericolul de explozie, la fața locului s-au deplasat și specialiștii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare. Potrivit pompierilor în camionul răsturnat erau 270 de butelii dintre care 130 erau pline. Până la verificarea situației în zonă circulația a fost restricționată pentru un interval de 30 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.