Biblioteca Județeană își așteaptă cititorii

Sătmărenii care doresc să beneficieze de serviciile oferite de Sala de lectură a Bibliotecii Județene (BJ) Satu Mare sunt așteptați la sediul instituției de pe strada Decebal nr.2.

Cei care s-au gândit să se înscrie la bibliotecă e nevoie să știe că trebuie să aibă asupra lor Cartea de Identitate și o fotografie necesară pentru permisul de intrare. Acesta este valabil atât pentru Secție de împrumut cât și pentru Sala de lectură. ”Nu este nevoie decât de 2 minute din viața dumneavoastră pentru a deveni cititorii noștri. Pe lângă serviciile clasice oferite de oricare dintre bibliotecile din lume avem și o ofertă nouă, cel puțin aici la Satu Mare. Este vorba despre Biblionet, un serviciu care își propune să asigure accesul gratuit la informație prin intermediul tehnologiei moderne”, a declarat managerul instituției, Mircea Ardelean.

Cititorii mai trebuie să știe că atât Sala de lectură cât și Secțiile de împrumut pentru adulți și copii își țin deschise porțile de luni până vineri. Astfel, luni și miercuri cititorii sunt așteptați în intervalul orar 10.00-18.00 iar marți, joi și vineri între orele 08.00 și 16.00.

Pentru a ademeni cititorii mai trebuie spus că din colecțiile Sălii de lectură ”Gheorghe Bulgăr” fac parte: ”Encyclopedia universalis”, ”Encyclopedia of Knowledge”, ”Enciclopedie Bordas: Memories du XX-e siecle”, ”Meyers Neues Lexicon”, ”Musikgeschichte in Bildern” și ”Uj Magyar Lexikon”, alături de alte peste 100.000 de cărți și periodice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.