Roxana Cristea – noul purtător de cuvânt al IJP Satu Mare

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, are un nou purtător de cuvânt. Anunțul a fost făcut astăzi, 3 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată în Sala de conferințe a instituției.

La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți inspectorul șef al IJP Satu Mare, Constantin Taloș, șeful Serviciului Cabinet din cadrul instituției, Dan Moișa, fostul purtător de cuvânt Ana Mălăescu și Roxana Cristea cea care va îndeplini începând de astăzi funcția de relație cu mass-media al IJP Satu Mare.

După un lung șir de mulțumiri venite din partea inspectorului șef adresate Anei Mălăescu, Cameliei Borz și lui Alin Popan care au îndeplinit în ultimii doi ani funcția de purtător de cuvânt al instituției, jurnaliștilor le-a fost prezentată și ”noua legătură” cu mass-media al instituției. Este vorba despre Roxana Cristea, care a mai îndeplinit această funcție în urmă cu mai bine de doi ani. ”Pentru mine e un moment emoționant. În ultimii doi ani am avut o misiune de a-mi crește și educa copiii. Îi mulțumesc Anei că m-a înlocuit în acești ani. Am fost în concediu de maternitate însă acum am revenit pentru ca să-mi continui activitatea întreruptă în urmă cu doi ani”, a declarat Roxana Cristea.

Potrivit inspectorului șef Constantin Taloș ”ne bucurăm de revenirea colegei noastre după cei doi ani de concediu de maternitate. Sper că relația cu dumneavoastră va fi cât se poate de bună. În luarea de cuvânt, Ana Mălăescu a precizat că, ”de la momentul preluării acestei funcții am încercat să vă furnizez cât mai multe informații referitoare la evenimentele și acțiunile la care angajații noștri au luat parte. Trebuie să înțelegeți că în momentele în care nu am putut să dau curs solicitărilor dumneavoastră nu am făcut-o din motive subiective ci, la fundament erau rațiuni cât se poate de obiective. Era vorba despre cazuri aflate sub anchetă astfel că nu am putut să vă dau mai multe date”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.