Probleme la PP-DD Satu Mare

Deși nici nu s-a pus încă bine pe picioare după „luptele seculare”(dacă e să ne luăm după vorbele președintelui Comitetului județean de inițiativă a PP-DD, Dorin Pop) duse de Dan Diaconescu pentru a-și înregistra partidul la Tribunalul din București, ”bisericuțele” încep să se formeze cu mult sârg și elan în cadrul formațiunii politice nou create.

Frecușurile se pare că sunt la ordinea zilei și în ograda organizației sătmărene. Potrivit unor surse neoficiale cel care încearcă să-și facă cât mai mult loc în fruntea partidului ar fi, nimeni altul decât Petru Ardelean deși, spun uni ”moșul a trecut prin toate partidele existente până în prezent. Se crede șef și se pare că sunt mulți care îl ascultă. Zice că în 2008, atunci când a candidat ca independent la Camera Deputaților, ar fi adunat peste 3.000 de voturi, dar eu am dovada că nu a primit mai mult de 80 de voturi. A vrut să fie și el deputat, însă are un limbaj învechit, dictatorial, comunist care nu face decât să tragă partidul în jos”. Pe de altă parte, câțiva dintre membri spun că Ardelean își arogă dreptul de a exclude din partid pe unul și pe altul, așa … de la sine putere, fără a întreba conducerea organizației.

Potrivit unora ”și președintele Dorin Pop este de vină deoarece face ceea ce-i spune moșul. Așa nu se poate. Așa nu vom reuși să facem nimic. Am vrut să creăm ceva nou, dar cu așa oameni nu se poate”, spune unul dintre membri PP-DD Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.