Început de an la Universitatea Babeș-Bolyai Satu Mare


Aproximativ 200 de studenți și invitați și-au dat întâlnire astăzi, 3 octombrie, în Amfiteatrul extensiei sătmărene a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca pentru a marca începutul unui nou an universitar.

Festivitatea de deschidere a avut loc de la ora 11.00. La eveniment au participat președintele Consiliului județean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, și lectorii universitari ai așezământului de învățământ din Satu Mare Octavian Apan și Ștefan Șuta.
”Este o favoare că puteți fi studenții acestei universități de prestigiu. Folosiți fiecare ocazie pentru a vă îmbogății cunoștințele și pentru a fi competitivi pe piața muncii. Să fiți profesioniștii viitorului”, a declarat în luarea de cuvânt Csehi Arpad.

Potrivit lect. univ. Octavian Apan ”deschiderea noului an universitar a avut loc concomitent, de la ora 11.00 la toate filialele unde există spercializare în administrația publică locală. Este vorba despre Bistrița, Cluj și Satu Mare. Și pe această cale urez tuturor studenților un nou an universitar cât se poate de bun și îi îndemn să beneficieze din plin de tot ce le poate oferi această universitate. Este foarte important să menținem poziția de lider printre celelalte instituții de învățământ superior a Universității Babeș-Bolyai și ca dumneavoastră să vă formați un bagaj de cunoștințe cât mai solid până la sfârșitul studiilor”. Este important de precizat faptul că au fost ocupate toate locurile de la anul I. ”Avem înscriși 20 de studenți la învățământul la distanță (ID), 30 la zi – secția română și 22 la zi – secția maghiară” a declarat Apan.
După deschiderea festivă studenții au rămas pentru încheierea contractelor de studii și aflarea orarului după care vor frecventa cursurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.