Nicolae Bura – cel mai bun primar de oraş din Regiunea Nord-Vest


În cadrul primei Gale “Administraţia Locală la Înălţime”, competiţie organizată de Revista Română de Administraţie Publică Locală, Nicolae Bura, edilul șef al Negreștiului, a fost desemnat cel mai bun primar de oraş din Regiunea Nord-Vest. Evenimentul a avut loc vineri, 30 septembrie, la Rin Grand Hotel din București și, pe lângă distincția acordată, Nicolae Bura a fost nominalizat și la secțiunea“Cel mai bun primar de oraş din România”.

Gala “Administraţia Locală la Înălţime” s-a aflat la prima ediție şi a avut loc alături de alte evenimente organizate de Revista Română de Administraţie Publică Locală. Unul dintre acestea a fost cea de-a IV-a ediție a Forumului Administraţiei Româneşti, la care au participat aproximativ 400 de primari din ţară, precum și directori de spitale, funcţionari publici şi directori de instituţii deconcentrate. Totodată, în cadrul evenimentului a fost lansat proiectul de program naţional “Cele mai frumoase sate din România-model de dezvoltare durabilă în mediul rural”, a continuat proiectul “Şcoala de toamnă pentru jurnalişti”, și au fost organizate conferinţe pe teme punctuale, între care reforma sistemului medical, reorganizarea administrativă a României, etc.

“Mă numesc Nicolae Bura şi sunt primarul oraşului Negreşti Oaş. Conduc destinele oraşului de peste 14 ani. În această perioadă principalele mele obiective au fost cele legate de reabilitarea şi modernizarea a peste 30 kilometri de străzi, de extindere a reţelei de canalizare, construirea staţiei de epurare a oraşului şi dezvoltarea zonei turistice Luna Şes. Cel mai important proiect pe care l-am realizat la nivelul oraşului este cel de modernizare a peste 30 kilometri de reţele stradale, ceea ce a asigurat modernizarea şi optimizarea transportului circulaţiei rutiere în oraşul Negreşti Oaş, dar în acelaşi timp a constituit şi o sporire a gradului de confort al cetăţenilor şi nu în ultimul rând este vorba de schimbarea aspectului edilitar al oraşului” – aceasta a fost prezentarea pe care și-a făcut-o Nicolae Bura în cadrul evenimentului de la București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.