SHOW cu câini, împuşcături şi fumigene în Centrul Nou

Împuşcături, fumigene, mascaţi înarmaţi până-n dinţi şi demonstraţii cu câini astăzi, 28 septembrie, pe Platoul din faţa Palatului Administrativ. Evenimentul face parte din seria de activităţi dedicate “Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

La activităţile organizate astăzi a fost invitată şi o delegaţie din partea Inspectoratului de Poliţie a judeţului Szabolcs-Szatmár-Bereg (Ungaria) care au prezentat o demonstraţie cu câini. Au urmat apoi colegii lor sătmăreni din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare.

Însă, de cel mai mare interes s-au bucurat mascaţii. Sirenele stridente, împuşcăturile, fumigenele dar şi operativitatea cu care echipa de intervenţie a reuşit să anihileze doi răufăcători a fost răsplătită cu aplauze din partea spectatorilor. “Ne plac foarte mult asemenea demonstraţii. În special mascaţii care întotdeauna fac spectacol” este de părere un tânăr sătmărean. Şi cum acţiunea de astăzi a vizat în special copiii, organizatorii au pregătit micuţilor şi câteva probe sportive cum ar fi cea de atletism şi Dart’s.

Evenimentele dedicate “Săptămânii prevenirii criminalităţii” continuă joi, 29 septembrie cu activităţi dedicate prevenirii furturilor din societăţile comerciale. O acţiune interesantă va avea loc vineri, 30 septembrie, cu implicarea a 60 de voluntari ai Crucii Roşii Satu Mare, care vor face demonstraţii despre acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.