CSM Satu Mare – CSM Târgovişte: 60 – 61

Elevele lui Dan Fleşeriu au pierdut la un punct diferenţă în faţa baschetbalistelor de la CSM Târgovişte. Partida a fost disputată astăzi, 24 septembrie, în Sala de sport a LPS Satu Mare, de la ora 18.00.

Multe ratări, nervozitate şi lipsă de concentrare sunt doar câteva dintre elementele care au dus la pierderea partidei de astăzi. Primul sfert de joc se termină cu un avantaj de patru puncte în favoarea CSM Târgovişte, când tabela de marcaj arăta scorul de 13 la 17 pentru baschetbalistele din Târgovişte. În al doilea sfert de joc elevele lui Dan Fleşeriu joacă mai bine, se concentrează mai mult şi reuşesc ca la finalul primei reprize să se distanţeze la opt puncte de adversare. Scorul la pauză a fost de 36 la 24 în favoarea CSM Satu Mare.

Cu toate că adversarele încearcă un joc mai alert, finalul celui de-al treilea sfert ne aduce un avantaj de cinci puncte. Însă ultimul sfert este unul dramatic pentru jucătoarele noastre. Fetele lui Dan Fleşeriu pierd avantajul dobândit în cele două sferturi anterioare, iar adversarele reuşesc să întoarcă scorul în favoarea lor. La finalul partidei tabela de marcaj arăta 60 la 61 pentru CSM Târgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.