100 de ani de apă și canalizare în Satu Mare


O serie de acţiuni care vor marca împlinirea a 100 de ani de când Satu Mare beneficiază de servicii de apă și canalizare, vor fi organizate de SC Apaserv SA în intervalul 28-30 septembrie.

Miercuri, 28 septembrie, de la ora 12:00, în sala mare de ședinţe a Palatului Administrativ va avea loc simpozionul cu tema “100 de ani de servicii de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Satu Mare (1911-2011)”.

Joi, 29 septembrie, între orele 9:00 – 18:00, va avea loc Ziua Porţilor Deschise la Uzina de Apă Mărtinești și Staţia de Epurare. Tot joi va avea loc și un marș ciclist organizat în două etape. Prima etapă va debuta la ora 16:00, iar startul va fi dat la ora 16:00 în Piaţa “25 Octombrie”. Traseul urmat va fi malul drept al Someșului, până la Uzina de Apă de la Mărtinești. Etapa a doua se va desfășura pe traseul Uzina de Apă -drumul Odoreului – strada Fabricii- strada Rodnei – strada Lăcrimioarei – bulevardul Unirii – strada Aviatorilor- strada Panseluţei – strada Bolzai – strada Crinului – strada Gabriel Georgescu (Staţia de Epurare).

Sătmărenii sunt așteptaţi să participe în număr cât mai mare la această acţiune, fiecare dintre participaţi urmând să primească tricouri și șepci personalizate cu însemnele SC Apaserv SA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.