Pentru bolnavii de cancer – servicii gratuite de consiliere, la Cluj


Începând cu 15 septembrie a.c., sătmărenii diagnosticați cu afecțiuni oncologice, precum și aparținătorii acestora, au posibilitatea de-a beneficia gratuit de serviciile oferite de către specialiştii Centrului Regional Cluj pentru terapie integrativă, consiliere și reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer. Serviciile sunt oferite gratuit în cadrul celor trei centre din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, iar prin acest demers – care constă în oferirea de consiliere şi terapie psihologică, prin asistenţă socială, terapie integrativă, individuală şi de grup, dar şi informare şi consiliere profesională – se dorește sprijinirea bolnavilor de cancer în vederea identificării sau menţinerii unui loc de muncă.

Centrului Regional Cluj a fost înființat în cadrul Proiectului ”Rețea multinațională pentru terapie integrativă, consiliere și reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer”, și a beneficiat de cofinanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007 -2013, “Investește în oameni!”.

Specialiștii Centrului Regional Cluj pentru consiliere, reintegrare socială și terapie integrativă a persoanelor diagnosticate cu cancer din zona Nord-Vest pot fi contactați zilnic, între orele 10:00 -19:00, la sediul din strada Tipografiei, nr.28, tel. 0264. 484.841.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.