Partidul Poporului – Dan Diaconescu înfiinţat oficial

„Am intuit bine că astăzi vom avea parte de o decizie favorabilă. Acum începe greul. De astăzi începe bătălia politică”, a declarat astăzi, 19 septembrie, preşedintele Comitetului judeţean de iniţiativă a filialei sătmărene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), Dorin Pop.

Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi înregistrarea la Tribunal a PP-DD. Dorin Pop este cât se poate de optimist în ceea ce priveşte şansele noii formaţiuni politice. „Eu sunt inginer de profesie şi nu îmi place să mă hazardez în declaraţii politice. Cu toate acestea eu cred că în alegeri, la nivelul judeţului Satu Mare vom obţine un procent de peste 20%. Domnul preşedinte vorbeşte de 30% la nivel naţional. Sunt mulţi care mă sună zilnic şi mă întreabă ce e de făcut. Păi acuma e momentul să facem ceva deoarece nu mai avem timp. Alegerile bat la uşă. De ce nu s-a ajuns mai devreme la această decizie? Cineva acolo sus tremură. Cuiva îi este frică de ascensiunea politică al acestui partid. Nu am o altă explicaţie”, a declarat Dorin Pop.

Preşedintele PP-DD Satu Mare împărtăşeşte viziunea politică al lui Dan Diaconescu. „Domnul Diaconescu spune că astăzi s-a născut a doua forţă politică a ţării şi eu cred că are dreptate. Vedeţi că PD-L pierde procente. USL se află pe primul loc în sondaje iar noi, cu 30% la nivel naţional avem toate şansele să luăm locul PD-L-ului. În prezent ne situăm pe locul III, dar suntem pe un trend ascendent. În zilele următoare vom avea o întâlnire cu toţi preşedinţii din judeţ şi vom decide ce avem de făcut”, spune Pop.

Potrivit interlocutorului, la nivel de judeţ, în momentul de faţă PP-DD are aproximativ 1.300 de membri. Cei mai mulţi sunt la Satu Mare, Livada, Pomi, Sanislău, Certeze şi Bixad.

4 Comentarii la "Partidul Poporului – Dan Diaconescu înfiinţat oficial"

 1. ocsi   20 septembrie 2011 at 1:05 am

  un visator pe termen lung.

  Răspunde
 2. tac'su   20 septembrie 2011 at 1:42 am

  deci zeroteve si dedeteve devin televiziuni de partid :))

  Răspunde
 3. Dumitru   20 septembrie 2011 at 2:56 am

  Cat de plin poti sa fii de tine insuti ca sa numesti un partid dupa propriul nume? De unde si pana unde popularitatea castigata prin TV constituie o baza de lansare politica? De fapt asa e politica in Romania: show, teatru, drama iar dupa ce s-a terminat spectacolul poporul cauta o alta excitatie publica: Vezi taranistii, vezi Liberalii, Vezi FSN, Vezi PUNR, etc…

  S-ar putea sa aiba sanse. La cat se uita romanul la TV, numele asta are ecou si romanul o sa voteze mai degraba Dan Diaconescu decat Partidul Poporului dar tare mi-e ca o sa mute show-ul din TV in palatul parlamentului curand…

  Răspunde
 4. morosanu   29 septembrie 2011 at 12:55 am

  Promisiunile sant mari, multi spera, PP-DD pare de incredere, dar prea multe manele. Doar nu credeti ca manelistii cu manelele lor va aduc membri in partid, din contra, multi nu au incredere din cauza lor, prea mult neromanesc in emisiuni si spectacole, nu vedeti cum sant impinsi in fata numai cei cu bani, nu conteaza cum au fost castigati, mai ganditiva !

  Răspunde

Scrie un comentariu