“Let’s SHOW it, Satu Mare”, astăzi în Centrul Nou

30 de tineri s-au hotărât să-şi arate talentul în faţa spectatorilor în cadrul unui program artistic intitulat “Let’s SHOW it, Satu Mare”, organizat astăzi, 17 septembrie” în Centrul Nou. Evenimentul cultural a avut scopul de a populariza proiectul “Let’t Do IT România” (LDIR) care se va desfăşura sâmbătă, 24 septembrie.

Paralel cu programul artistic care a început cu puţin după ora 12.00, organizatorii au ieşit şi cu un stand de informare iar câţiva dintre voluntari au împărţit pliante în rândul trecătorilor. Potrivit uneia dintre membrele echipei de coordonare a filialei sătmărene a LDIR, Bianca Durkovics “până în prezent aproximativ 30 de primari din judeţ au anunţat că, în ziua de 24 septembrie, vor veni cu 50 de voluntari fiecare”.

Echipa sătmăreană a LDIR se pregăteşte de cel mai mare proiect de solidaritate chemând toţi conjudeţenii noştri la “Ziua de Curăţenie Naţională” din 24 septembrie. “Până în prezent s-au înscris aproximativ 1.000 de voluntari dar aşteptăm ca până în weekendul următor să mai avem şi alţi doritori. De asemenea, înscrieri se pot face şi în dimineaţa marii curăţenii, în 24 septembrie, dar cel mai indicat este care doresc să ni se alăture să se înscrie online. Pentru înscrierile online voluntarii au la dispoziţie siteul www.letsdoitromania.ro, la secţiunea “Vreau să mă înscriu”. Este vorba despre cel mai mare exerciţiu de solidaritate în cadrul căruia sătmărenii au posibilitatea să participe împreună cu toţi românii pentru a crea un climat şi un mediu cât mai curat. Ce este mai frumos decât să ştii că datorită ţie, România este mai curată la finalul zilei?”, a declarat Bianca Durkovics.

Un Comentariu la "“Let’s SHOW it, Satu Mare”, astăzi în Centrul Nou"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.