S-a dat startul Campionatului Est European “CEC ORI CUP” Satu Mare 2011

23 de echipaje din cinci ţări s-au înscris astăzi, 16 septembrie, la etapele a IX-a şi a X-a din cadrul Campionatului Est European “CEC ORI CUP” de la Satu Mare. Competiţia se desfăşoară astăzi şi sâmbătă, 17 septembrie, la Poligonul ACR respectiv pe B-dul Transilvania.

Şase echipaje din Polonia, două din Cehia, trei din Slovacia, trei din Ungaria respectiv două echipaje din Brăila, unul din Timişoara, unul din Baia Mare şi cinci din judeţul nostru s-au aşezat astăzi la startul primei probe de îndemânare din cadrul Campionatului Est European “CEC ORI CUP” Satu Mare 2011. Judeţul nostru este reprezentat de piloţii: Tudor Teuşan, Florin Stecka, Rencsik József, Kocsis Oliver şi Kui Ferenc.

Competiţia a început de la ora 19.00 pe pista de la Poligonul ACR. Startul primei probe de orientare s-a dat tot de la Poligonul ACR, de la ora 20.30, după care, de la ora 23.00 echipajele se vor confrunta în cadrul celei de-a doua probe de îndemânare care se va desfăşura la aceaşi locaţie. În cadrul probei de îndemânare, piloţii au de parcurs o pistă cu jaloane şi de executat diferite manevre care necesită un bun control al maşinii pe care o conduc. “CEC ORI CUP” continuă şi sâmbătă, 17 septembrie, cu proba de orientare. Startul acestei probe se va da la ora 11.00 de pe B-dul Transilvania.

Ediţia din acest an al Campionatului Est European “CEC ORI CUP” Satu Mare 2011, este organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Satu Mare, Serviciului Poliţiei Rutiere respectiv a filialei sătmărene a ACR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.