Rampă pentru limitarea vitezei, pe bulevardul Lucian Blaga


În ședința de joi, 15 septembrie, membrii Comisiei de Siguranţa Circulaţiei din cadrul Primăriei Satu Mare au dezbătut punctele prevăzute pe ordinea de zi. Cele mai importante dintre acestea, precum prelungirea traseului autobuzului nr.2 până la capătul străzii Dorobanților, respectiv mutarea parcării destinate taximetriștilor din preajma blocurilor C21, C23, C25 și C27 – solicitări formulate de locatarii din zonele respective, nu au fost aprobate, fiind necesare clarificări suplimentare.

În schimb, membrii comisiei au aprobat amplasarea unei rampe pentru limitarea vitezei pe bulevardul Lucian Blaga la intersecția cu aleea Clăbucet. Inițial, prin intermediul solicitării formulate de conducerea Școlii Generale “Octavian Goga”, se dorea amenajarea în zona respectivă a unei treceri de pietoni, dar membrii comisiei au ajuns la concluzia că este oportună instalarea unei rampe pentru calmarea traficului.

În ședința de joi, membrii comisiei au mai aprobat montarea unei oglinzi la intersecția străzilor Bradului și Arinului, precum și înființarea unei treceri de pietoni la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Micu Klein.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.