Rămaşi fără concediul în Antalya, păgubiţii îşi vor banii înapoi

Unul dintre sătmărenii care a depus plângere împotriva agenţiei de turism de unde a cumpărat pachetul pentru un concediu în Antalya este decis să de-a în judecată operatorul economic respectiv, în condiţiile în care nu i se returnează avansul de 600 de euro pe care l-a plătit.

“Este vorba despre un avans pentru un concediu în Antalya. Valoarea totală a pachetului este de 1.988 de euro, din care am plătit un avans de 600 de euro. Vineri, plec cu o altă firmă în Turcia, care se pare că este mult mai serioasă. Aştept să primesc un răspuns de la Protecţia Consumatorilor deoarece, de când am depus reclamaţia nu mi s-a comunicat nici un rezultat”, a declarat sătmăreanul.

Potrivit interlocutorului “am fost sunat înainte cu o săptămână de a pleca şi mi s-a spus să trec pe la agenţie deoarece s-au ivit câteva probleme. Când m-am dus mi-au spus că concediul se anulează dar o să-mi returneze banii în 45 de zile. M-am dus şi a doua zi, atunci mi s-a comunicat că îmi vor returna banii după 60 de zile. În contract însă scrie clar că în cazul neîndepliniri serviciilor la care s-a angajat, operatorul este obligat să returneze banii imediat. Nu mai ştiu ce să cred. Am înţeles că au mai fost şi alte 40 de persoane în această situaţie dar cărora li s-au returnat banii”.

Vă reamintim că la nivelul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Satu Mare s-au înregistrat trei reclamaţii referitoare la agenţiile de turism din Satu Mare cu privire la concediile din Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.