26 tone de haine și pantofi colectate de la sătmăreni


În urmă cu două luni Organizația Caritas Satu Mare a inițiat o acțiune privind colectarea de haine și încălțăminte de la cetățeni, în scopul ajutorării familiilor nevoiașe.

În acest scop, pe raza municipiului Satu Mare au fost amplasate 12 containere speciale – Piaţa 14 Mai, bulevardul Sănătăţii, drumul Careiului, aleea Universului, aleea Neajlov, bulevardul Lucian Blaga, colţ cu strada Ganea, Piaţa Mare, staţia de autobus de pe strada Golescu, bulkevardul Cloşca, supermarketul Interex, supermarketul Billa, galeriile Real, Piața Titulescu și drumul Botizului,m de unde au fost colectate nu mai puțin de 26 de tone de haine și încălțăminte.

După sortarea acestora, Caritas a distribuit peste 2600 kg de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte beneficiarilor organizaţiei şi persoanelor aflate în dificultate care i s-au adresat cu solicitări. Materialele care nu au putu fi distribuite din cauza calităţii au fost valorificate pentru a fi prelucrate ca materie primă, iar în urma acestui demers Caritas Satu Mare a beneficiat de 4.900 de lei, bani care sunt utilizaţi în vederea susţinerii serviciilor sociale oferite de organizaţie.

Datorit acestui succes, acţiunea s-a extins şi la Carei, unde au fost amplasate containere de colectare în Piața Avram Iancu, pe bulevardul 25 Octombrie, lângă supermarketul Billa, și pe strada Culturii, lângă chioşcul Rodipet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.