4.000 pachete de țigări descoperite la Cidreag

Polițiștii de frontieră au descoperit 4.000 pachete de țigări Jin Ling de proveniență ucraineană în anexa unei gospodării din Cidreag.

Luni, 12 septembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, acționând în baza unor informații, au descoperit, în anexa unei gospodării din Cidreag, opt colete în care se aflau 4.000 pachete de țigări marca Jin Ling, provenite din magazine duty free Ucraina.

Proprietarul imobilului, Francisc K., în vârstă de 63 de ani, a declarat că în cursul dimineții de luni un cetățean pe care-l cunoaște doar din vedere a venit la el și a lăsat în anexa sa coletele respective, fără a se mai întoarce după ele.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră, iar Francisc K. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.