“Prietenie cu folos” la Grand Mall Satu Mare

Începând de astăzi, 9 septembrie, sătmărenii pot urmării filmul “Prietenie cu folos” care rulează la Cinema Grand Mall din Satu Mare. Filmul poate fi vizionat în format 2D.

Cei interesaţi trebuie să ştie că astăzi, filmul va rula de la orele 17.30 şi 19.35. Sâmbătă, 10 septembrie, cinefilii sătmăreni sunt aşteptaţi de la orele 15.35 şi 21.30 iar duminică, 11 septembrie, de la 13.25 respectiv 19.20. Este important de precizat faptul că, de vineri până duminică, la filmele în format 2D preţul unui bilet de intrare este de 18 lei. De asemenea, copiii şi pensionarii nu au de plătit decât 13 lei pentru un bilet iar elevii şi studenţii beneficiază de reducere de 2 lei dar numai dacă prezintă la casierie carnetul de elev sau student. Totodată, de reducere de 5% au parte grupurile de peste 25 de persoane.

Dylan (Justin Timberlake) şi Jamie (Mila Kunis) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.