Primăria nu are bani pentru salarii


În vederea identificării modalității de soluționare a problemelor privind asigurarea salariilor din instituțiiloe subordonate Primăriei Satu Mare, primarul Iuliu Ilyes se va întâlni joi, 1 septembrie,cu Gheorghe Ialomiţeanu, ministrul Finanțelor.

În prezent, fondul de salarii aprobat de Ministerul Finanţelor Publice permite plata salariilor în instituţiile publice ale autorităţii publice locale din municipiul Satu Mare ( Primărie, școli, Poliţia Locală, Serviciu Public de Asistenţă Socială, Serviciu de Evidenţă a Persoanelor, Teatrul de Nord și Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”) doar până în luna septembrie inclusiv. În aceste condiții, fondul de salarii nu va putea acoperi ultimul trimestru al anului în curs.

În scopul menționat, primarul Ilyes se va întâlni joi și cu reprezentanții Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Un Comentariu la "Primăria nu are bani pentru salarii"

  1. un ardelean   1 septembrie 2011 at 3:42 am

    Dl. Primar putea medita la aceasta problema a banilor, care se vor termina, mai din timpul anului cand intr-o veselie semna delegatii si deconturi de zeci si sute de mii de lei pentru sejururile (dansii le spun cursuri de specializare-ma intreb in ce?) la munte si la mare in hoteluri de 4-5 stele, a mai multe persoane cu anumite functii si binenteles si salarii pe masura, din tagma celor favorizati de dansul in primarie (serviciul urbanism, SEP, etc.). Si asta in vremurile de criza profunda, cand majoritatea lucratorilor din primarie abia isi duc zilele cu salariile mizerabile (taiate si ele) pe care le da dl. primar. Dar asta e: nesimtirea nu are limite!

    Răspunde

Scrie un comentariu